Presentera med pondus och självförtroende

Äg din presentation och ditt framträdande

Har du en presentation framför dig som du oroar dig för? Ska du presentera för ledningsgruppen för första gången eller vill du göra ett riktigt bra intryck inför arbetsgruppen? Eller känner du att du vill ta nästa steg och bli ännu bättre på dina presentationer?
Då har du kommit rätt!
Tillsammans identifierar vi det som är mest utmanande för dig och jag hjälper dig att göra en plan, så att du kan känna dig stark, trygg och kompetent på presentationsdagen.

Efter mötet har du

 • En klar bild hur du ska lägg upp din presentation så att du vet att du får fram ditt budskap.
 • En plan för dagarna före presentationen så att du kan känna dig trygg på själva dagen. 
 • Full koll på vilka personer du kan ta hjälp av så att du kan få feedback och pepp innan du kör "live". 
 • 3 strategier hur du bemästrar din nervositet och dina självtvivel så att du kan göra en presentation du är stolt över.

I Power Hour ingår

En timme individuell coaching

Under den timmen fokuserar vi på det som är mest utmanande för dig. Jag ser till att du går därifrån med en plan som du känner dig trygg med.

Stöd under förberedelsefasen

Jag är bara ett meddelande bort. Du kan bolla korta frågor med mig dagarna före presentationen. Jag ger dig pepp och stöd.

Utvärdering efter presentationen

Med hjälp av riktade frågor  gör du en balanserad utvärdering. Du kommer att känna dig stolt över det du åstadkommit och du vet även vad du vill förbättra nästa gång.

Pelarna din presentation vilar på

Bilderna

Det du visar på skärmen, PowerPoint eller liknande.

Ditt framträdande

Vad du säger, hur du pratar, ditt kroppspråk

Din framtoning

Hur du ser ut och hur du interagerar med åhörarna.

Vi går igenom alla tre pelare och fokuserar på dem områden du vill ha hjälp med.


Astrid Dagmar Deutschmann

Det är mänskligt att starta med entusiasm och tappa energi och fart när hinder dyker upp, det inte går som du tänkt dig eller du får motstånd från din omgivning.

Det är här jag kommer in. I mina kurser och program får du både mig som ansvarspartner och en gemenskap med likasinnade som går samma väg som du. Oavsett om du tycker att du sitter fast, eller att det inte finns några alternativ, så har du möjlighet att påverka din situation.

Jag är civilingenjör med en examen från Tyskland. Jag har jobbat i teknikbranschen i över 20 år, och jag har hittat min egen väg till att trivas, utvecklas och må bra. Jag har både mött och bemästrat många hinder, utvecklats och bytt riktning några gånger. Både på jobbet och i privatlivet. Jag har lärt mig att försäkra mig om att jag är på en plats där jag som person är uppskattad. 

Nu vill jag hjälpa dig att ta kontroll över ditt liv, få modet att fatta beslut och gå din egen väg. Sätt mål som du brinner för och nå dem.

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt, utbildade jag mig även till coach för några år sedan. Jag har sedan dess hjälpt kvinnor som dig att ta sig själv på allvar, våga stå för den de är och gå sin egen väg.

Anmäl dig här

 • Engångsbetalning introduktionspris
 •  

  1597 SEK

    Köp
 • Dela upp betalningen, introduktionspris
 • 2 payments of

  867 SEK

  per month Köp